Annemieke Ros | Expositie

Mijn naam is Annemieke Ros en ik kom uit een kunstzinnig nest, mijn oma, mijn moeder, de nichten en neven ze schilder(d)en allemaal. Ik ben mijn hele leven al bezig met composities en kleur. Dat is echt mijn passie. Daarnaast heb ik een grafische achtergrond.

Zo’n twaalf jaar geleden heb ik een eerste schilderscursus gevolgd. Na een aantal technieken geleerd te hebben wist ik dat ik aan het begin van iets stond. Er kwam een enorme stroom op gang.

Schilderen vervult me en daagt me uit tot vernieuwing en verder durven gaan dan ik gewend ben. Ik heb meestal een ‘plan’ in mijn hoofd, zelfs kwa compositie en kleur. Zo begin ik ook vaak, maar er ontstaat, laag na laag, iets totaal anders, iets wat ik niet bedacht had en ook tijdens het schilderen niet bedenk. In deze lagen laat ik mijn plan meer en meer los.
Sinds twee jaar schilder ik met olieverf, dat geeft weer een hele nieuwe dimensie aan het schilderen.
Ik exposeer regelmatig, dat vind ik bijzonder leuk om te doen. In eerste instantie schilder ik omdat ik het fijn vind, maar het dan aan de wereld laten zien is weer een andere stap, en hoort er voor mij dan ook echt bij.

Ik nodig je van harte uit om mijn schilderijen te gaan bekijken in Rijksmonument Huize Borro.
Wanneer je interesse hebt in een van mijn schilderijen, neem dan even contact met  mij op.

Mijn gegevens:
www. annemiekeros.exto.nl
06 -21421350
Annemiekeros19@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *